SPLOŠNI POGOJI

Vsebina spletne strani Lanani.si je last podjetja:

 

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Clevelandska ulica 43
1000 Ljubljana
Matična številka: 8299579000
Davčna številka: 79581056

(V nadaljevanju Lanani.si)

 

Z uporabo spletnih strani Lanani.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Lanani.si in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Lanani.si. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo Lanani.si si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Lanani.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. Omejitev odgovornosti
Lanani.si ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Lanani.si in vanje vključenih vsebin. Lanani.si si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Lanani.si si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Lanani.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini Lanani.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej "Vračila"). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.). V spletni trgovini Lanani.si je opravljanje nakupa namenjeno izključno fizičnim osebam. 

2. Omejena pravica uporabe
Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani
Lanani.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Lanani.si prepovedana.