KONTAKTIRAJTE NAS NA +38640354772

KO VIDITE IZDELEK KLIKNITE TUKAJ ZA HITER ODZIV -KLIK-

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt

Podpora trgovine

Podpora spletne trgovine

Pozdravljeni!

Tukaj lahko najdete splošne pogoje in ostale informacije o delovanju spletne trgovine lanani.si

V primeru, da potrebujete pomoč ali opazite težavo v naši trgovini nas prosim pokličite.

Veseli bomo tudi naročila po telefonu

Lanani.si, Marjan Založnik s.p.

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Clevelandska ulica 43
1000 Ljubljana

 

TRR: IBAN SI56 6100 0002 0543 104

Matična številka: 8299579000
Davčna številka: 79581056

+ - 01 Hitro naročanje Lanani.si

01

Hitro naročanje:

Izdelek preprosto slikajte in nas povprašajte o naročilu. Delujemo z svetlobno hitrostjo.

Pošljite vaše vprašanje in sliko preko FB messangerja KLIK

 

Standardni način preko spletne strani:

Na spletni strani Lanani.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Lanani.si. V spletni trgovini Lanani.si lahko izdelke kupijo uporabniki iz Slovenije.
Naročilo v spletni trgovini Lanani.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Naše podjetje bo potrjena naročila na Lanani.si obravnavala kot nepreklicna.

V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno. V primeru, da želi pogodbo preklicati kasneje oz. vrniti izdelek ali uveljavljati reklamacijo, pa sledi preprost postopek vračil, ki ga najdete na TUKAJ.

Lanani.si. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Lanani.si Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Lanani.si, kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.

UNOVČEVANJE BONUS KOD V SPLETNI TRGOVINI
Bonus kode, ki jih prejmete preko spletne trgovine, lahko unovčite samo v spletni trgovini www.lanani.si

V speletni trgovini je možno pri enem naročilu unovčiti le eno bonus kodo.
Bonus kodo so ali ročno ali automatsko kreirani zapisi črk in številk, ki jih v spletni trgovini unovčite z vpisom v okence Bonus koda. Možnost vpisa je v Blagajni ali pa na koncu postopka nakupa pred potrditvijo naročila.

DARILA
Odločite se lahko za nakup izdelkov kot darilo tretji osebi. V spletni trgovini (www. lanani.si) lahko naročilo za darilo tretji osebi pošljete na drugi naslov le na področju Slovenije. V primeru, da želite paket poslati direktno obdarjencu, lahko pri izbiri dostave v košarici obkljukate tudi opcijo, da se paket pošlje brez računa. Račun bo ob izbiri te opcije poslan na naslov plačnika po pošti.

CENE
Vse cene so v evrih (EUR). Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.
Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini lanani.si.
Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini lanani.si so navedeni v objavi akcije na podstrani https://lanani.si za vsako akcijo posebej ali pa v objavljenih oglasih na podstraneh Lanani.si.
Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Lanani.si in se lahko razlikujejo od cen  na drugih spletnih mestih.

+ - 02 Načini plačila

02

Poslujemo izključno preko računa:

1. Plačilo z predplačilom na trr ki je odprt pri Delavska hranilnica D.D. (Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana)
Stranka plača kupnino na račun podjetja, na kar dobi izdelek in račun na posredovan naslov.

 

Račun podjetja:

Lanani.si, Marjan Založnik s.p.

Clevelandska 43

1000 Ljubljana

Trr: SI56 6100 0002 0543 104

+ - 03 Pravilnik o zasebnosti

03

Kakšne podatke zbiramo?

Lanani.si, spletna trgovina Marjan Založnik s.p. (skrajšano Lanani.si) zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Lanani.si. Spletna stran ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice-kataloga. Lanani.si lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta Lanani.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Lanani.si kot upravljavec podatkov lahko te v anonimni sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Lanani.si. v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam.

Prijava na e-novice:

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Lanani.si do preklica obvešča o novostih v ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih spletna stran nudi svojim uporabnikom (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra …). Za prijavo na e-novice Lanani.si zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov, telefon in rojstni datum.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom, uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s tem je do preklica prijavljen na e-novice Lanani.si. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec spletne strani se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. E-novice Lanani.si pošilja preko spletne aplikacije MailChimp.

Sodelovanje v nagradnih igrah:

Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah.

Registracija uporabnika:

V spletni trgovini Lanani.si se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh Lanani.si. Končni kupec v spletni trgovini Lanani.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost.

V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Lanani.si vpisane podatke do preklica uporabljalo za obdelavo uporabnikovega naročila, pripravo še bolj relevantnih ponudb in za marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces. Podatki bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Podjetje Lanani.si podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na info@lanani.si

, ali s klikom na gumb Izbris računa. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: naslov sporočila naj bo Ukinitev uporabniškega računa; v vsebini naročila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral; sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je uporabnik prijavljen kor registrirani član.

 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Lanani.si posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Lanani.si.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu Lanani.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@lanani.si.

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Lanani.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Lanani.si varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Lanani.si pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Lanani.si za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Lanani.si jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:

– družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
– marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki)
– podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (dostavne službe ipd.)
vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;
– pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta Lanani.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook), ki se nahaja na spletni strani Lanani.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Lanani.si na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Lanani.si. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

Upravljavec osebnih podatkov je:

Lanani.si, Marjan Založnik s.p.

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Matična številka: 8299579000
Davčna številka: 79581056

Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@lanani.si

+ - 04 Splošni pogoji

04

Vsebina spletne strani Lanani.si je last podjetja:

 

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Clevelandska ulica 43
1000 Ljubljana
Matična številka: 8299579000
Davčna številka: 79581056

(V nadaljevanju Lanani.si)

 

Z uporabo spletnih strani Lanani.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Lanani.si in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Lanani.si. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo Lanani.si si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Lanani.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. Omejitev odgovornosti
Lanani.si ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Lanani.si in vanje vključenih vsebin. Lanani.si si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Lanani.si si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Lanani.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini Lanani.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej “Vračilo izdelka“). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.). V spletni trgovini Lanani.si je opravljanje nakupa namenjeno izključno fizičnim osebam.

2. Omejena pravica uporabe
Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Lanani.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Lanani.si prepovedana.

+ - 05 Vračilo izdelka

05

  1. VRAČILO BLAGA

Če je kupec blago že prejel, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 15. dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu.

Vračilo prejetih plačil/kupnine, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave), bo podjetje opravilo nemudoma oziroma najpozneje v 15 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik. Potrošnik lahko izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva na obrazcu za vračilo.
V nobenem primeru pa zaradi tega povračila kupec ne nosi nikakršnih stroškov.

Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa in izpolnjen obrazec za vračilo, ki ga najdete tukaj

Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 15. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje:

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Clevelandska ulica 43
1000 Ljubljana

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži.

Stroške vračila blaga krije kupec. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

2. REKLAMACIJA POŠILJKE

Lanani.si, spletna trgovina ne odgovarja za stvarne napake (opredeljene stvarne napake v zadnjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini Lanani.si.

Kupec sporoči reklamacijo preko messengerja  ali na elektronski naslov info@lanani.si

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.
Prosimo, da kupec izpolni obrazec za reklamacijo, ki ga najde tukaj, in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 15. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje

Lanani.si, spletna trgovina, Marjan Založnik s.p.
Clevelandska ulica 43
1000 Ljubljana
Lanani.si, spletna trgovina bo najkasneje v osmih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in podala tudi pisni odgovor na rešitev reklamacijskega zahtevka.
O reklamaciji zaradi stvarne napake nas lahko obvestite v roku dveh tednov od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Lanani.si, spletna trgovina ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mine 14 dni, odkar je bila stvar izročena.

Opredelitev stvarne napake:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Messenger icon
Send message via your Messenger App
You don't have permission to register